Rólunk

Csapatunk

 
Az évek során minőségi szakembereket hívhattunk munkatársnak, akikből páran más érdeklődés miatt illetve más életmódbeli változások miatt már nem dolgoznak velünk de a kölcsönös tisztelet továbbra is megmaradt.
 
A megújult csapatunk talán jobban teljesít mint valaha, a sok év tapasztalatának értékesítése és a friss lelkesség által. 
 
 

Csapatunk jövőképe

 
  • Szakértelem és becsületesség, valamint minőségi topográfiai szolgáltatások.
  • Kellemesen eltöltött munkaidő, szakmai elégtétel, a gondosan elvégzett munka öröme, kitartás.

 

Csapatunk küldetése

 
  • Egy értékes emberekből álló csapat vagyunk, akik minőségi topográfiai szolgáltatásokat igyekszünk biztosítani.
  • A munkarendszer innoválásán dolgozunk:
  • kiváló szolgátatások;
  • folyamatos képzés és képességeink folytonos fejlesztésének hangsúlyozása;
  • a cég célkitűzéseinek olynemű meghatározása, amely életünk minden terén sikerek elérését teszi lehetővé;
  • kellemes munkaköri hangulat kialakítása;
  • a topográfia terén felmerülő új kihívásokkal való megbírkozásra alkalmas munkarendszer kialkítása által.

 

Történelmünk

 

Társaságunk, egy 2000-ben létrehozott családi vállalkozásból született és mindmáig megőrizte ezt a jellegét.

 

A társaság elnevezése a kizárólagos részvényes, Alexandru György nevének kezdőbetűiből és a topográfia, illetve a topon lenni kifejezés első három betűjéből származik.

 

A társaság egyedüli részvényese 15 évig tevékenykedett a közigazgatásban, majd kihasználva a honvédelemben szerzett topográfus almérnöki oklevelének felsőfokú tanulmányokkal egyenértékűnek való elismerését, 2000-ben elhatározta, hogy a kataszteri tevékenységi körben jogosított természetes személyként (P.F.) kezd vállalkozásba.

 

Azért vágyott a közigazgatásból a magánszférába, mert fel akarta használni a polgármesteri hivatalnál, a földtörvények alkalmazása területén gyűjtött tapasztalatait és nem utolsó sorban segíteni a polgárokat a birtokaik helyreállításával kapcsolatos bonyolult helyzetek megoldásában.

 

A választott terület tele van „meglepetésekkel”, mivel több mint 40 évig joghézagos volt, a régi kommunista rendszer sorozatos visszaélései miatt.

 

Az AGY TOP társaság tulajdonképpen csak 2005-ben jött létre, egyetlen családi alkalmazottal, Kása Sándor mérnökkel, aki a tulajdonos unokaöccse, majd őt követte lánya, Pongrácz-György Katalin.

 

A társaság székhelye eredetileg a család garázsában volt, ahol 2010-ig működött, majd a bővülő piac marosvásárhelyi székhely létrehozását tette szükségessé.

 

Rövid időn belül gyarapodott az alkalmazottak létszáma is, a cég átlagosan évi 12-14 személyt foglalkoztat.

 

A 2008-as évtől kezdve az AGY TOP kft. szó szerint is a csúcsra jutott tevékenységi körében, több éven át I. helyezést érve el a cégek toplistáján.

 

2007-ben a társaság egyedüli részvényese az engedélyezési jogszabályok módosulása nyomán arra kényszerül, hogy kiegészítse egyetemi tanulmányait, és 2009-ben – 55 éves korban – sikeresen szerez mérnöki oklevelet a topográfia és földméréstan szakterületen.

 

Fia, György András, 2014-ben végezte el a Tudományegyetem Földmérő és földrendező mérnöki alapszakát, majd 2016-ban megszerezte a mesterfokozatot is. 2019-ben az A kategóriás kataszteri pecsétet is megszerezte.

 

Fotógaléria

 

vissza
Látogasson meg bennünket!
CÍMÜNK:
540445, 1918 December 1 Bulevárd, 157. szám, Marosvásárhely, Románia
útvonalterv >
AGYTOP Copyright © 2024. All rights reserved. Adatvédelmi politika