Csapatunk
Hozzáértő szakemberekből álló csapat vagyunk - célunk a topográfia területén történő minőségi szolgáltatások nyújtása.
György Sándor
topográfus, alapító és tulajdonos

A katonai felsőfokú végzettség egyben földmérő alapismereteket is foglalt magában, de ennek ellenére 2009-ben elvégezte a mérnöki egyetemet is. 2000-től lépett ki az állami adminisztrációból és megalapította magánvállalkozását (PF) aztán 2005-től az Agy Top céget, hogy tudását és tapasztalatát felhasználva könnyebben segíthessen az erre igényt tartóknak. Dinamikus, vidám és komoly személyisége által hasonló embereket vonzott maga köré, ezek kovácsolódtak jelenlegi csapatunkká.

György András
ügyvezető, topográfus

Édesapja már gyerekként magával vitte többször is a terepre topográfiai munkálatok végzésekor, így azt lehet mondani, hogy belenőtt a szakmába. Később elvégezte a topográfus mérnöki egyetemet, topográfusi mesterit is, így mára már mint topográfus mérnök aktivál a cégnél.

Topográfusi tevékenysége mellett egyéb adminisztratív tennivalókat is magára vállal, de nem hanyagolja el a vicces hangulat fenntartását sem.

Pongrácz-György Katalin
manager

Közgazdász végzettségű, vállalkozó szellemű, szereti összehozni az embereket, megerősíteni a csapatot, megtalálni a harmonikus megoldást mindenre úgy, hogy közben magas minőségi szinten tartsa a cég színvonalát, úgy emberség, korrektség, mint pontosság szempontjából is.

Elek István
topográfus

17 éven keresztül a Bekecs Néptáncegyüttes alaptagjaként bizonyította hűségét, munkabírásást és kitartását. Ezt most az Agy Top alapembereként kamatoztatja tovább. Eredeti végzettége szerint közegészségügyi szakember, de csapatunkhoz való csatlakozása után elvégezte a topográfusi technikumot is. A táncban megélt vidámságát a mindennapi komoly, pontos munkájába is beleviszi és most már a topográfiát is szenvedélyesen űzi, ugyanolyan magas szinten.

Marton István
topográfus

Tornatanár végzettséggel, nagyon fiatalon az Agy Top csapatához csatlakozott, időközben elvégezte a topográfusi technikumot és cégünk megbízható, pontos, alapemberévé vált. Kis időre, a nyárádszeredai tanácsnál ugyancsak topográfusi teendőket látott el, de utána ismét csatlakozott az Agy Top csapatához.

Vasiu Gheorghe
topográfus

A kataszteri hivatal alkalmazottja volt 40 éven keresztül. Nyugdíjba vonulása után is ugyanolyan gőzzel dolgozik tovább, annyi különbséggel, hogy nem állami alkalmazottként hanem az Agy Top csapattagjaként.

Amikor szórakozik a csapat, sokat viccelődik és nagyon fiatalosan beolvad a csapatba.

Kun Csaba
topográfus

Topográfusi végzettséggel, figyelmes, alkalmazkodó, kellemes emberként , csapatunkhoz való csatlakozása után hamar beolvadt cégünk kultúrájába.

Nagy természet-kedvelő, alapos és pontos munkája a megfelelő kombináció szakmája végzéséhez.

Máté Sándor
topográfus

Eredeti, topográfusi végzettsége ellenére, sokáig a zenének hódolt, mint lemezlovas. Aztán mégis visszatért a topográfiához és vicces, vidám emberként, belopta magát a csapat szívébe. 

Peres András
topográfus

Topográfusi végzettséggel, más doméniumban is kipróbálva tudását, képességét, az Agy Top csapatához csatlakozott. Vidám, jókedélyű, de ugyanakkor megbízható személyiségével úgy beolvadt a csapatba, mintha nagyon rég velünk lenne.

Gombos Attila
topográfus
Új kihívásnak eleget téve, több éves turisztikai szakértelmével csapatunkhoz csatlakozott. Sokszínű jelleme nem csak a topográfiában nyilvánul meg, hanem a gitározásban és a veterán autók kedvelésében is.
Keresztesi Hunor-Zsolt
topográfus
Csapatunk legújabb és legfiatalabb topográfus kollegája, ennek ellenére nem nálunk kezdte pályafutását, hiszen előtte és most is önkéntes tűzoltóként dolgozik Nyárádgálfalván. Fiatalsága tetterőben, kíváncsiságban és precizitásban nyilvánul meg, ami komolysággal ötvözve nagyon ígéretes együttes.
Turc Izabella
titkárnő

Csapatunk egyik legrégebbi tagja, nagyon komoly, megbízható kolléga, szigorú tekintete mögött segítőkészség és jóindulat rejtőzik.

A titkárnői tennivalókon kívül, ő az, aki minden nap tartja a kapcsolatot a kataszteri hivatallal, hogy a klienseink papírjait és dossziéit a lehető leghatékonyabban kezeljék. Ő regisztrálja, követi és veszi át a topográfusok által előkészített kérvényeket, dossziékat.

Te?

Mindig nyitottak vagyunk csapatunk bővítésére, főleg olyan munkatársakkal, akik nyitottak, vidámak, dinamikusak, szeretnek egy összetartó csapatban dolgozni és nem utolsó sorban, hosszú távon együttműködésben látják jövőjüket.

 

Ha te is csapatunk tagjává szeretnél válni, küldd el nekünk önéletrajzod és egy pár gondolatot arról, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni az agytop2005@gmail.com email címre.

vissza
Látogasson meg bennünket!
CÍMÜNK:
540445, 1918 December 1 Bulevárd, 157. szám, Marosvásárhely, Románia
útvonalterv >
AGYTOP Copyright © 2024. All rights reserved. Adatvédelmi politika