Keresztesi Hunor-Zsolt

Keresztesi Hunor

Csapatunk legújabb és legfiatalabb topográfus kollegája, ennek ellenére nem nálunk kezdte pályafutását, hiszen előtte és most is önkéntes tűzoltóként dolgozik Nyárádgálfalván.
Fiatalsága tetterőben, kíváncsiságban és precizitásban nyilvánul meg, ami komolysággal ötvözve nagyon ígéretes együttes.

Gombos Attila

Gombos Attila

Új kihívásnak eleget téve, több éves turisztikai szakértelmével csapatunkhoz csatlakozott. Sokszínű jelleme nem csak a topográfiában nyilvánul meg, hanem a gitározásban és a veterán autók kedvelésében is.

Te?

Mindig nyitottak vagyunk csapatunk bővítésére, főleg olyan munkatársakkal, akik nyitottak, vidámak, dinamikusak, szeretnek egy összetartó csapatban dolgozni és nem utolsó sorban, hosszú távon együttműködésben látják jövőjüket.

 

Ha te is csapatunk tagjává szeretnél válni, küldd el nekünk önéletrajzod és egy pár gondolatot arról, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni az agytop2005@gmail.com email címre.

Turc Izabella

Csapatunk egyik legrégebbi tagja, nagyon komoly, megbízható kolléga, szigorú tekintete mögött segítőkészség és jóindulat rejtőzik.

A titkárnői tennivalókon kívül, ő az, aki minden nap tartja a kapcsolatot a kataszteri hivatallal, hogy a klienseink papírjait és dossziéit a lehető leghatékonyabban kezeljék. Ő regisztrálja, követi és veszi át a topográfusok által előkészített kérvényeket, dossziékat.

Kun Csaba

Topográfusi végzettséggel, figyelmes, alkalmazkodó, kellemes emberként , csapatunkhoz való csatlakozása után hamar beolvadt cégünk kultúrájába.

Nagy természet-kedvelő, alapos és pontos munkája a megfelelő kombináció szakmája végzéséhez.

Vasiu Gheorghe

A kataszteri hivatal alkalmazottja volt 40 éven keresztül. Nyugdíjba vonulása után is ugyanolyan gőzzel dolgozik tovább, annyi különbséggel, hogy nem állami alkalmazottként hanem az Agy Top csapattagjaként.

Amikor szórakozik a csapat, sokat viccelődik és nagyon fiatalosan beolvad a csapatba.

Marton István

Tornatanár végzettséggel, nagyon fiatalon az Agy Top csapatához csatlakozott, időközben elvégezte a topográfusi technikumot és cégünk megbízható, pontos, alapemberévé vált. Kis időre, a nyárádszeredai tanácsnál ugyancsak topográfusi teendőket látott el, de utána ismét csatlakozott az Agy Top csapatához.

Elek István

17 éven keresztül a Bekecs Néptáncegyüttes alaptagjaként bizonyította hűségét, munkabírásást és kitartását. Ezt most az Agy Top alapembereként kamatoztatja tovább. Eredeti végzettége szerint közegészségügyi szakember, de csapatunkhoz való csatlakozása után elvégezte a topográfusi technikumot is. A táncban megélt vidámságát a mindennapi komoly, pontos munkájába is beleviszi és most már a topográfiát is szenvedélyesen űzi, ugyanolyan magas szinten.

Pongrácz-György Katalin

Közgazdász végzettségű, vállalkozó szellemű, szereti összehozni az embereket, megerősíteni a csapatot, megtalálni a harmonikus megoldást mindenre úgy, hogy közben magas minőségi szinten tartsa a cég színvonalát, úgy emberség, korrektség, mint pontosság szempontjából is.

György András

Édesapja már gyerekként magával vitte többször is a terepre topográfiai munkálatok végzésekor, így azt lehet mondani, hogy belenőtt a szakmába. Később elvégezte a topográfus mérnöki egyetemet, topográfusi mesterit is, így mára már mint topográfus mérnök aktivál a cégnél.

Topográfusi tevékenysége mellett egyéb adminisztratív tennivalókat is magára vállal, de nem hanyagolja el a vicces hangulat fenntartását sem.