Rólunk

Történelmünk

 

Az AGY TOP társaság 2005-ben jött létre, családi vállalkozásból született és mindmáig megőrizte ezt a jellegét. 

A társaság elnevezése a kizárólagos részvényes, Alexandru György (ismert nevén György Sándor) nevének kezdőbetűiből és a topográfia, illetve a topon lenni kifejezés első három betűjéből származik. A névválasztáshoz nem elhanyagolható ok volt a tulajdonos fia, György András, kezdőbetűinek a megjelenítése sem, aki már egész kis kora óta inaskodott, majd segített édesapjának a terepen. 2007-ben csatlakozott György Sándor lánya, a közgazdász Pongrácz-György Katalin

 

A társasághoz, hivatalosan, 2014-ben csatlakozott György András, miután befejezte a Tudományegyetem Földmérő és Földrendező Mérnöki alapszakát. 2016-ban megszerezte a mesterfokozatot is, és 2019-ben az A kategóriás kataszteri pecsétet is.

 

A társaság székhelye eredetileg a család garázsában volt, ahol 2010-ig működött, majd a bővülő piac marosvásárhelyi székhely létrehozását tette szükségessé. Rövid időn belül gyarapodott az alkalmazottak létszáma is, a cég átlagosan évi 12-14 személyt foglalkoztat. A 2008-as évtől kezdve az AGY TOP kft. szó szerint is a csúcsra jutott tevékenységi körében, több éven át I. helyezést érve el a cégek toplistáján.

 

2010-ben és 2021-ben is sikerült pályázatok által aktuális csúcstechnológiás felszerelést biztosítani csapatunkat, ennek eredményeképpen jelen pillanatban korszerű topográfusi gépekkel és drónnal rendelkezünk. Így képesek voltunk és vagyunk szaktudásunk mellett szinte bármilyen topográfusi mérés elvégzésére, és hasznára lehetünk nem csak a háztulajdonosoknak, hanem nagyobb kaliberű munkák igénylőinek is.

 

 

Csapatunk

 
Az évek során minőségi szakembereket hívhattunk munkatársnak, akikből páran más érdeklődés miatt illetve más életmódbeli változások miatt már nem dolgoznak velünk de a kölcsönös tisztelet továbbra is megmaradt.
 
A megújult csapatunk talán jobban teljesít mint valaha, a sok év tapasztalatának értékesítése és a friss lelkesség által. 
 
 

Csapatunk jövőképe

 

  • Szakértelem és becsületesség, valamint minőségi topográfiai szolgáltatások.
  • Kellemesen eltöltött munkaidő, szakmai elégtétel, a gondosan elvégzett munka öröme, kitartás.

 

 

Csapatunk küldetése

 
  • Egy értékes emberekből álló csapat vagyunk, akik minőségi topográfiai szolgáltatásokat igyekszünk biztosítani.
  • A munkarendszer innoválásán dolgozunk:
  • kiváló szolgáltatások;
  • folyamatos képzés és képességeink folytonos fejlesztésének hangsúlyozása;
  • a cég célkitűzéseinek olynemű meghatározása, amely életünk minden terén sikerek elérését teszi lehetővé;
  • kellemes munkaköri hangulat kialakítása;
  • a topográfia terén felmerülő új kihívásokkal való megbirkózásra alkalmas munkarendszer kialakítása által.

 

Fotógaléria

 

vissza