Keresztesi Hunor-Zsolt

Keresztesi Hunor

Este cel mai nou și cel mai tânăr coleg al echipei noastre. În ciuda acestui fapt, nu și-a început cariera la noi, ci a lucrat și lucrează în continuare ca pompier voluntar în comuna Gălești. Tinerețea lui se manifestă prin energie, curiozitate și precizie, care, combinată cu seriozitate, este un ansamblu foarte promițător.

Gombos Attila

Gombos Attila

Acceptând o provocare nouă, s-a alăturat echipei noastre cu mulți ani de experientă în domeniul turismului. Personalitatea lui colorată se manifestă nu doar în topografie, ci și în cântatul la chitară sau pasiunea pentru mașinile de epocă.

Tu?

Suntem întotdeauna deschiși să primim noi colegi în echipa noastră. Dacă ești o persoană deschisă, veselă, dinamică, îți place să lucrezi într-o echipă unită și – nu în ultimul rând – îți vezi viitorul într-o colaborare pe termen lung, vrem să te cunoaștem.

Trimite-ne CV-ul tău împreună cu câteva gânduri despre motivele pentru care ai dori să faci parte din echipa noastră pe adresa agytop2005@gmail.com.

Kun Csaba

Cel mai nou membru al echipei noastre, o persoană plăcută, atentă și capabilă de adaptare, s-a încadrat repede în echipă. Un mare iubitor al naturii, munca lui precisă și exigentă este combinația ideală pentru îndeplinirea sarcinilor primite.

Vasiu Gheorghe

Angajat al Oficiului de Cadastru timp de 40 de ani. Lucrează cu aceeași determinare și după pensie, doar că nu ca și bugetar, ci membru al echipei Agy Top. Se încadrează foarte bine și de fiecare dată se distrează împreună cu echipa.

Marton István

Deși a studiat ca și profesor de educație fizică, s-a alăturat echipei Agy Top la o vârstă foarte tânără, completându-și ulterior studiile în topografie și devenind un membru de încredere a echipei noastre. Îndeplinește pentru scurt timp rolul de topograf la consiliul local din Miercurea Nirajului, după care se realătura echipei Agy Top, fiind cu noi până în prezent.

Elek István

Timp de 17 ani a dat dovadă de perseverență și o capacitate de muncă demnă de invidiat în cadrul ansamblului folcloric Bekecs. Aceleași calități le-a adus și la Agy Top. În ciuda pregătirii inițiale din domeniul sănătății publice, colegul nostru Elek István și-a adăugat în palmares și diploma de technician topograf la scurt timp după ce s-a alăturat echipei noastre. Veselia dansului se regăsește și în munca lui, pe care o îndeplinește cu seriozitate și exactitate.

Pongrácz-György Katalin

Studii economice, spirit antreprenor, îi place să coordoneze oameni, să-și întărească echipa și să găsească soluția la fiecare problemă, păstrând firma la cele mai înalte standarde ale profesionalismului și a calității.

Peres András

Cu o diplomă în topografie, testându-și cunoștințele și abilitățile în alte domenii, s-a alăturat echipei Agy Top. Cu personalitatea sa veselă, bună, dar totuși de încredere, s-a amestecat în echipă de parcă ar fi fost cu noi de foarte mult timp.

György András

Însoțindu-și tatăl în teren la diferitele lucrări topografice încă de la vârsta copilăriei, s-ar putea spune că s-a născut în breaslă. A terminat ulterior facultatea de inginerie topografică, precum și masteratul în topografie, lucrând în prezent ca și inginer topograf în cadrul firmei. Pe lângă activitatea de topograf, are și calitatea de administrator al societății și nu neglijează nici menținerea atmosferei distractive.