Despre noi

Echipa noastră

 
De-a lungul anilor am avut prilejul de a lucra împreună cu experți de valoare în domeniu, care – deși din diverse motive personale sau profesionale – nu mai fac parte din echipa noastră, respectul reciproc însă există până în ziua de azi. 
 
Valorificând experiența acumulată, dar beneficiind și de entuziasmul proaspăt al membrilor mai noi, noua noastră echipă se descurcă poate mai bine ca oricând.

 

Misiunea noastră

 
  • Profesionalism și onorabilitate în domeniul topografiei.
  • Prestare servicii de calitate în domeniul topografiei petrecând timpul muncii plăcut, cu o stare de împlinire profesională, mulțumire pentru rezultatele obținute prin muncă atentă, perseverentă.

 

Viziunea noastră

 
  • A aduce inovație în sistemul de lucru prin: servicii prestate de cea mai înaltă calitate.
  • Punerea accentului pe educația și perfecționarea noastră continuă.
  • Stabilirea tuturor obiectivelor firmei noastre în așa fel încât să putem atinge succese pe toate planurile vieții.
  • Concentrarea eforturilor pentru a crea o atmosferă placută, în cadrul firmei.
  • Implementarea unor sisteme de lucru care răspund noilor provocări în domeniu.

 

Povestea noastră

 

Compania noastră s-a născut dintr-o afacere de familie, înființată în anul 2000, caracter ce îl păstrează până în prezent.

Numele societății provine din abrevierea numelui și prenumelui acționarului unic, Alexandru György și a cuvântului topografie, respectiv a expresiei „a fi în top”.

Acționarul unic al societății, după un stagiu de 15 ani în administrația publică locală, echivalându-și diploma de subinginer topograf din Apărarea Națională cu o diplomă de studii superioare, decide în anul 2000 să înființeze un P.F. cu activitatea principală în domeniul cadastrului.

Această dorință de a ieși din administrație în domeniul privat a apărut din necesitatea folosirii experienței acumulate la Primărie în privința aplicării legilor din domeniul funciar și, nu în ultimul rând, de a-i ajuta pe cetățeni de a-și rezolva probelemele încâlcite privind reconstituirea proprietăților.

Domeniul ales este unul plin de multe “surprize”, ca urmare a faptului că, în domeniu a existat un vid legislativ de peste 40 de ani, urmare a unui șir de abuzuri ale vechiului regim comunist.

Societatea AGY TOP ia ființă la propriu doar în anul 2005, având doar un singur angajat din familie, ing. Kása Sándor, nepot de soră, urmat de György Katalin, căsătorită Pongrácz, fiica.

Sediul societății, inițial a fost stabilit în garajul familiei, unde funcționează până în anul 2010, după care, piața reclamă înființarea și a unui sediu lucrativ în mun. Tg. Mureș.

În scurt timp numărul angajaților se mărește, ajungând la o medie de 12-14/an salariați.

Din anul 2008 AGY TOP ajunge și la propriu în topul afacerii din domeniu, fiind clasificat pe locul I ani la rând.

În anul 2007, acționarul unic al societății este constrâns de modificările legislative în domeniul autorizării, să-și “completeze” studiile universitare, obținând în anul 2009 diploma de inginer diplomat în domeniul topogeodeziei. Aceasta  se întâmpla la vârsta de 55 de ani.

Fiul, György András, în anul 2014, absolvă Facultatea de științe, domeniul Inginerie Geodezică, specializarea Măsurători terestre, obținând licența în domeniu iar ulterior, în anul 2016 și diploma de master în domeniu. În 2019 a obținut dreptul de semnătură și ștampilă pentru lucrări de categoria A în domeniul cadastrului.

 

 

Galerie foto

 

înapoi
Doriți să ne vizitați?
ADRESA:
540445, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 157, Târgu Mureș, Romania
vreau direcțiile >
AGYTOP Copyright © 2024. All rights reserved. Politică de confidențialitate